Quooker storing

Heb je problemen met jouw Quooker? Geen zorgen! In dit artikel delen we handige tips en informatie over het repareren van een Quooker storing of defect.
Quooker knippert 2x

Quooker Hitac filter vervangen

Bekijk hier de Quooker onderdelen

Een Quooker is een geweldige uitvinding die ons in staat stelt om direct kokend water te krijgen. Maar soms kunnen er storingen optreden. Als je merkt dat jouw Quooker niet goed werkt of helemaal niet meer functioneert, zijn er een paar stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen.

Ten eerste, controleer de stroomtoevoer. Zorg ervoor dat de Quooker correct is aangesloten en dat er geen sprake is van een stroomstoring. Het kan ook helpen om de elektriciteitskabels te controleren om er zeker van te zijn dat alles goed is aangesloten.

Als de stroomtoevoer in orde lijkt te zijn, kun je verder gaan met het controleren van de kraan. Controleer of deze goed is aangesloten en of er geen blokkades zijn in de waterleiding. Het kan ook nuttig zijn om de filter in de kraan te reinigen of vervangen.

Als geen van deze stappen het probleem oplost, is het waarschijnlijk tijd om bovengenoemde stappen te doorlopen.

Onderhoud van je Quooker

Om problemen te voorkomen en de levensduur van jouw Quooker te verlengen, is regelmatig onderhoud essentieel. Hier zijn een paar tips voor het onderhouden van je Quooker:

  1. Reinig regelmatig de kraan en de filter om kalkaanslag te voorkomen.
  2. Vervang indien nodig de HITAC filter elke 5 jaar volgens de aanbevelingen van de fabrikant.
  3. Houd de omgeving rondom de Quooker schoon en vrij van vuil.

Mocht je twijfels hebben over het uitvoeren van onderhoud of het repareren van een storing, neem dan contact met ons op. Wij hebben de expertise om eventuele problemen te detecteren en een oplossing voor u aan te bieden.

Kortom, als je geconfronteerd wordt met een Quooker storing of defect, probeer dan eerst zelf wat eenvoudige controles uit te voeren. Als dit niet werkt, aarzel dan niet om hulp in te schakelen bij ons. Met regelmatig onderhoud kun je ook toekomstige problemen voorkomen. Geniet weer snel van heet water met jouw perfect werkende Quooker!