Over ons

Vervangingsmarkt.nl is d├ę online vervangingsonderdelen specialist van Nederland. Met een team van gedreven collega's zijn wij iedere dag bezig onze klanten van de beste winkelbeleving te voorzien. Dat houdt niet alleen in dat wij onze webwinkel zo effici├źnt mogelijk willen maken, maar ook dat wij altijd onze klanten van het allerbeste advies willen voorzien en er voor zorgen dat de pakketten iedere dag weer snel geleverd worden.

Vervangingsmarkt heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van keuken en sanitair onderdelen. Vanuit ons kantoor in Bergschenhoek geven wij technisch advies en worden alle producten op voorraad gehouden. Doordat wij de verschillende producten ook fysiek in onze handen hebben kunnen wij inhoudelijk advies geven. Kortom wij weten waar we het over hebben en zorgen dat elke klant snel het juiste onderdeel en instructie ontvangt.

Repareren en vervangen met Vervangingsmarkt

Duurzaam herstel daar geloven wij in 


Onze missie

Onze missie is om duurzaam herstel te stimuleren in en om het huis. Dit doen we door het bieden van een gebruiksvriendelijke webshop voor het snel vinden van het juiste onderdeel. Daarnaast bieden wij de klant de benodigde instructies en advies om op een correcte en snelle manier een onderdeel te vervangen.

Toonaangevend in service

Vervangingsmarkt.nl  is een klantgericht bedrijf. Voor onze klanten gaan we creatief op zoek naar oplossingen. We doen op een eerlijke manier zaken en handelen met respect met degenen waarmee we samenwerken. Dit zie je terug is onze uitstekende beoordelingen die wij in de afgelopen jaren ontvangen hebben.

Assortiment

Ons veelzijdige assortiment is geheel afgestemd op de behoefte van de consument. Bij Vervangingsmarkt.nl vindt u in de meeste gevallen precies wat u zoekt. Zo niet, dan kunt u contact met ons opnemen en wij gaan u helpen bij het vinden van het juiste product.

200.000 artikelen

Geleverd uit eigen magazijn


Onze partners

Vervangingsmarkt werkt alleen maar met kwaliteit A merken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wanneer u een onderdeel vervangt dit ook echt duurzaam is en voor langere tijd dus goed blijft.  

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Klik hier

Vervangingsmarkt BV
Weg en bos 50
2661 DK Bergschenhoek (Voor afhalen altijd even bellen van te voren)

mail@vervangingsmarkt.nl

KVK nr. 78003644
BTW nr. NL861229332B01
IBAN. NL31RABO0150043074
BIC. RABONL2U