Quooker accessoires

Bestel hier uw extra accessoire voor uw Quooker systeem.

Upgrade jouw Quooker met de handige Accessoires zoals een Filter of koop hier uw Quooker rozet

Ben jij ook zo'n fan van jouw Quooker? Dan hebben wij dé accessoire die jouw Quooker ervaring naar een hoger niveau tilt: de Quooker Accessoires Filter Rozet! Deze handige toevoeging maakt het gebruik van je Quooker niet alleen gemakkelijker, maar zorgt er ook voor dat je altijd kunt genieten van zuiver en schoon water.

De Quooker Accessoires zoals de CUBE filter is speciaal ontworpen om het water dat uit jouw Quooker CUBE komt te filteren. Het innovatieve filtersysteem verwijdert onzuiverheden en verontreinigingen, waardoor het water niet alleen lekkerder smaakt, maar ook veiliger is om te drinken. Met dit accessoire hoef je nooit meer flessen water te kopen of te sjouwen met zware pakken water. Gewoon kraanwater uit je Quooker, maar dan gefilterd!

Hoe werkt de Quooker CUBE Filter precies? Heel eenvoudig! De filter wordt direct in uw Quooker CUBE reservoir geplaatst (dit dient u elke 12 maanden te vervangen en wordt aangegeven door een piep en rood lampje), waardoor het water tijdens het tappen door het filter gaat. Het innovatieve filtersysteem zorgt ervoor dat ongewenste stoffen zoals chloor, kalk en bacteriën worden verwijderd, terwijl belangrijke mineralen behouden blijven. Zo geniet je niet alleen van heerlijk zuiver water, maar ook van de vele voordelen die dit met zich meebrengt.

Voordelen van de Quooker rozet:

Heeft u een oude kraan met een te groot gat in het blad en wilt u dit vervangen voor een Quooker kraan. Dan kunt u hier alle rozetten bekijken en de juiste bestellen om een strak geheel in uw keuken te maken.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade nu jouw Quooker met de handige Accessoires zodat Uw Quooker helemaal goed gemonteerd kan worden waardoor uw er weer jaren plezier van kunt hebben! Bestel vandaag nog jouw Quooker Accessoires Filter Rozet en geniet van het gemak en de voordelen die het biedt. Say goodbye tegen flessen water en hello tegen gefilterd kraanwater! Met de Quooker Accessoires maak je jouw Quooker helemaal compleet!