Kraanonderdelen

Is je kraan kapot? Vind hier een vervangingsonderdeel. Wij hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Onderdelen per kraan (m.b.v. kraantekening)

Bij Vervangingsmarkt bestelt u eenvoudig en snel uw benodigde kraanonderdelen. Niet iedereen weet de benaming van het kraanonderdeel dat vervangen moet worden. Dat kan het lastig maken om online het juiste onderdeel voor uw kraan te kopen. Weet u niet zeker wat de benaming van uw benodigde kraanonderdeel, keukenkraan onderdeel, waterkraan onderdeel of wastafelkraan onderdeel is? Dan kunt u het beste zoeken op Onderdelen per kraan. Selecteer eerst het merk van uw kraan en op de volgende pagina uw kraanserie. Staat uw kraan erbij? Klik dan door naar 'Bekijk onderdelen' voor een overzichtelijke kraantekening. Op de tekening zijn alle kraanonderdelen genummerd en kunt u direct online bij ons bestellen. Als u de serienaam van uw kraan niet meer weet, zijn er een aantal filters die u helpen om tot een kleinere selectie van kranen te komen. Verder kunt u het model van uw kraan vaak terugvinden in oude aankoopdocumentatie, zoals de factuur of de orderbevestiging. 

Onderdelen op soort

Weet u precies wat de benaming van het onderdeeltje is? Klik dan op het merk onder Onderdelen op soort. Vanaf deze merkpagina kunt u eenvoudig zoeken op onderdeel per product of materiaal. Let goed op dat u het juiste kraanonderdeel selecteert. Voor een aantal grote kraanmerken, zoals Grohe, Franke en Damixa is ons aanbod binnenwerken kranen, perlators en hendelparts erg groot!

Losse kraanonderdelen bestellen voor uw reparatie

Langdurig gebruik, een huis-tuin-en-keukenongelukje, of slijtage. Na verloop van tijd kunnen er problemen met een kraan ontstaan. Gelukkig zijn de meeste reparaties goed zelf uit te voeren met de juiste onderdelen. Losse kraanonderdelen kopen? Bij ons vindt u alle onderdelen voor uw keuken- en waterkraan. Van kraanrubbers en afsluitringen tot een binnenwerk van de kraan of een nieuwe uitloop. Elk merk heeft zijn eigen kraanonderdelen en door de originele onderdelen te gebruiken weet u zeker dat het past en dat de reparatie een succes wordt. In ons assortiment vindt u kraanonderdelen van alle bekende merken keuken-, badkamer- en douchekranen, maar ook voor buitenkranen of voor waterkranen voor een wasmachineaansluiting bent u aan het juiste adres.

Onderdelen keukenkraan selecteren

Om uw reparatie goed uit te voeren is het belangrijk om met de originele onderdelen te werken in plaats van universele producten. Bij ons kunt u terecht voor de kraanonderdelen van alle bekende merken kranen. Zo hebben bij bijvoorbeeld Damixa onderdelen, Hansgrohe onderdelen, Venlo kraan onderdelen en Franke kraan onderdelen. Via het menu op onze site kunt u per artikel, fabrikant of per kraanserie zoeken. De naam van de fabrikant staat bij diverse merken op de kraan vermeld, maar u kunt het ook vinden op de aankoopfactuur. Hier staat meestal ook de serie van uw kraan op vermeld.

Grohe kraan onderdelen kopen

Grohe is een bekende fabrikant van kranen en heeft een grote collectie keuken en sanitair kranen. Via het menu kunt u de kraanonderdelen voor uw model Grohe kraan snel vinden. Filter bij de losse onderdelen op soort eenvoudig op Grohe thermostaatkraan onderdelen, kraan binnenwerk, Grohe keukenkraan onderdelen of kraanknop. Weet u niet zeker of u het juiste onderdelen Grohe kraan geselecteerd heeft voor uw reparatie? Stel uw vraag dan aan ons, via Whatsapp, email of per telefoon. Wij helpen u graag de juiste Grohe kraan onderdelen kopen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.45 uur.

Kokend waterkraan onderdelen

De kokend waterkranen hebben een aantal specifieke onderdelen die niet bij een standaard kraan zitten. Natuurlijk kunt u ook deze losse kraan onderdelen bij ons bestellen tgeen een gunstige prijs. Zo hebben we alle losse onderdelen voor uw Quooker kokend waterkraan. Naast de onderdelen voor de kraan, kunnen we ook de vervangingsonderdelen van de Quooker zeeppomp leveren.

Onderdelen voor uw buitenkraan

Lekt uw buitenkraan, of bent u de sleutel van de buitenkraan kwijt? Bij Vervangingsmarkt verkopen we ook kraanonderdelen voor uw buitenkraan. VSH is een bekende fabrikant van buitenkranen en we hebben zowel de complete kranen als de losse onderdelen in het assortiment. De VSH buitenkraan onderdelen zijn snel te vinden door in het menu aan de linkerkant te kiezen voor de VSH-series.