Kranen

Vervangingsmarkt is dé online speler op het gebied van klassieke en moderne design kranen. Bent u van plan een kraan te kopen? Wij hebben diverse soorten kranen voor in uw woning waaruit u een keuze kunt maken. Een kraan is een intensief gebruikt voorwerp in uw huis, dus een goede kwaliteit is gewenst. In het menu kunt u kiezen tussen de verschillende kraantypes. Zo kunt u bij ons terecht voor uw keukenkranen, kokendwaterkranen, inbouwkranen en sanitaire kranen. Op zoek naar een douchekraan, badkraan voor uw bad, wastafelkraan of fonteinkraan? Deze vindt u onder de Sanitairkranen. Bij ons kunt u ook terecht voor een roestvrije buitenkraan of een keramische badkamer kraan met verschillende bedieningen en grepen die u onder andere in de douche of wastafel kunt inbouwen. Vragen over onze kranen? Neem gerust contact met ons op via telefoon, chat of WhatsApp. Profiteer van onze gratis levering bij een bestelbedrag vanaf €99,- én snelle levering!

Bekijk ook: Buitenkranen

Kwaliteitskranen

Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteitskranen in verschillende stijlen en kleuren zoals een zwarte keukenkraan of een klassieke keukenkraan. Dit houdt in dat een kraan, gekocht bij Vervangingsmarkt, een keurmerk heeft en lange tijd meegaan. Een kwaliteitskraan heeft ook altijd een goed service apparaat. Meestal wordt er tussen de 2 en 5 jaar garantie op een kraan gegeven. Hierna zijn er ook altijd nog serviceonderdelen voor te krijgen. Wij hebben mengkranen, keukenmengkranen, inbouwkranen en nog veel meer in ons assortiment.

Grohe kranen

Bij veel mensen is Grohe het bekendste merk onder de kranen. Hier verkopen wij alleen de series welke de vakzaak kwaliteit hebben. Soms vragen klanten waarom wij niet dezelfde prijs al de bouwmarkt kunnen aanhouden. Het geval is dat een kraan van de bouwmarkt van aanzienlijk mindere kwaliteit zijn. Een Grohe kraan of een Grohe keukenkraan van de bouwmarkt ziet er in de bouwmarkt mooi uit, maar zal als deze bij u thuis gebruikt wordt veel sneller slijten dan een vakhandel kraan. Dit komt omdat de chroom laag dunner is. Hierdoor komt de messing kleur er sneller doorheen en worden krassen sneller zichtbaar.

Kokendwaterkraan

Bent u op zoek naar een kokendwaterkraan? Een kokendwaterkraan is de ideale warm water kraan; zonder te hoeven wachten heeft u naast koud water ook direct kokend water tot uw beschikking. Wij hebben een ruim assortiment aan heetwaterkranen. In onze shop vindt u de merken Quooker en Selsiuz. Van deze merken leveren wij kranen in diverse uitvoeringen.

Vervangingsmarkt service

Heeft u een type of merk kraan wat nog niet in onze webwinkel te krijgen is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord via telefoon, onze live chat, WhatsApp of per mail. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kraan voor uw situatie!