Quooker

Wilt u echt nooit meer wachten op kokend water? Dan is een Quooker kokendwaterkraan de beste koop die u kunt doen. Het begon ooit als een revolutionair idee, maar tegenwoordig kunt u een passende Quooker kokendwaterkraan kopen voor elke keuken. Bij Vervangingsmarkt verkopen wij alle soorten Quooker reservoirs en verschillende kraanmodellen.

Quooker onderdelen vervangen

Heeft u al een Quooker kraan, maar moet het filter of binnenwerk vervangen worden? Dan is een nieuwe Quooker kopen niet nodig. U kunt er ook voor kiezen om een nieuw binnenwerk te kopen, zoals deze voor de PRO 3 VAQE reservoirs. Dit filter verwijdert alle verontreiniging uit het leidingwater en dient om de 5 jaar vervangen te worden. Bij Vervangingsmarkt hebben wij een groot aanbod Quooker onderdelen en u kunt dit filter gewoon los kopen. Een Quooker storing komt ook wel eens voor. Het lampje knippert dan 2 of 4 keer. Dat betekent niet direct dat uw kraan stuk is. In de meeste gevallen kunt u de kraan resetten. Wilt u meer weten over storingen? Lees ons blog: Quooker storingen. Het filmpje geeft een uitleg en een stap voor stap handleiding.

Advies bij Quooker kokendwaterkranen

Wilt u een kokendwaterkraan van Quooker kopen, maar twijfelt u welke het beste in uw keuken past? Of zoekt u vervangende Quooker onderdelen? Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies.Wij hebben een groot assortiment kranen en andere keukenonderdelen en verzenden dagelijks. Vanaf €99,- leveren wij uw bestelling gratis in Nederland.