Witgoedonderdelen

Als een huishoudelijk elektrisch apparaat niet meer goed werkt is dat erg vervelend. Bij Vervangingsmarkt hebben we witgoed onderdelen voor diverse apparaten in het assortiment.

Zoek en vind eenvoudig de juiste onderdelen in de webshop. Indien u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, heeft u het witgoed onderdeel de volgende werkdag al in huis. Zo kunt u snel uw apparaat weer gebruiken. Wij hebben witgoed onderdelen voor alle gangbare keukenapparatuur, zoals afzuigkappen, kookplaten, vaatwassers en ovens/ magnetrons. Maar tevens hebben wij ook onderdelen voor uw wasmachine, stofzuiger en wasdroger. In het menu aan de linkerkant kunt u de zoekresultaten filteren per type apparaat en per leverancier. Zo vindt u snel het juiste onderdeel. Heeft u vragen over één van de witgoed onderdelen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn eenvoudig bereikbaar via onze chat, per telefoon, WhatsApp en e-mail. We helpen u graag. Eenmaal gevonden wat u zocht? Profiteer dan van onze gratis verzending vanaf €99,- én snelle levering.

 

Vervangende onderdelen voor witgoedreparaties

Wanneer er iets kapot is aan een elektrisch apparaat bellen veel mensen direct een monteur, of denken aan het vervangen van het apparaat. Maar een hele hoop witgoed onderdelen kunt u makkelijk zelf vervangen. Zo bespaart u geld en verlengt u de levensduur van het apparaat. Belangrijk is natuurlijk wel dat u voor de reparatie gebruikt maakt van originele witgoed onderdelen, zodat het apparaat snel weer goed functioneert en alles compatibel blijft. Indien u de originele handleiding niet meer heeft, kunt u de handleiding van uw witgoed online opzoeken, om zo het juiste onderdeel nummer te vinden. Ook op de aankoopbon kunt u het typenummer van uw apparaat vinden.

Witgoed onderdelen voor regulier onderhoud

Bij apparaten, zoals een stofzuiger of een afzuigkap, hoort vervanging van witgoed onderdelen bij het reguliere onderhoud. Dit zal meestal om de filters gaan. In onze categorie afzuigkapfilters vindt u een selectie van alle bekende merken afzuigkapfilters, zowel de actieve koolstoffilters als de vetfilters. Nieuwe filters voor uw stofzuiger vindt u in de categorie stofzuiger onderdelen, tevens hebben we hier ook onderdelen zoals een nieuwe slang of zuigmond.

Sluit uw vriezer niet meer goed? Vervang dan het rubber rondom de deur. Dit zorgt voor een betere sluiting en zorgt dat u minder ijsvorming in de diepvries krijgt. Voor koelkasten hebben we een breed scala aan vervangende witgoed onderdelen, zoals groente- en flessenlades, scharnieren en afdekplaten. Dit zijn eenvoudig uit te voeren reparaties en ze verlengen de levensduur van uw apparaat.

Bestel uw witgoed onderdelen online

Als u heeft vastgesteld welk onderdeel witgoed er vervangen moet worden, kunt u het onderdeel eenvoudig bij ons bestellen. Wij hebben alle onderdelen en witgoed accessoires onderverdeeld per apparaat type, maar u kunt ook zoeken per fabrikant. Sommige apparaat onderdelen zijn geschikt voor diverse merken. Het staat dan apart bij het artikel vermeld voor welke merken en typenummers het onderdeel passend is. Er zijn bijvoorbeeld wasmachine onderdelen van AEG die geschikt zijn voor wasmachines van andere merken. En Bosch koelkastonderdelen die ook in meerdere merken koelkasten passen.

Bij elk product staat ook vermeld wat de levertijd is. Wij hebben heel veel artikelen direct op voorraad, sommige hebben echter een korte levertijd vanuit de leverancier. Kunt u het juiste onderdeel niet vinden, of heeft u een vraag over specifieke onderdelen? U kunt ons bereiken per telefoon, chat, e-mail, of Whatsapp. Dan kijken we samen met u wat het juiste witgoed onderdeel moet zijn.