Toiletonderdelen

Een stortbak die blijft hangen, een beschadigde bedieningsplaat of een lekkende afvoer in het toilet is vervelend en moet zo snel mogelijk gerepareerd worden om ergere beschadigingen en lekkages te voorkomen. Bij Vervangingsmarkt vindt u wc onderdelen van alle bekende merken, zoals Sphinx, Geberit, Villeroy en Boch en Grohe.

Met het menu aan de linkerkant van de pagina kunt onze onderdelen op verschillende manieren sorteren. Zo kunt u zoeken per fabrikant, per type product of kraan, of met een prijsselectie.

Wij hebben niet alleen wc onderdelen voor reparaties, maar ook onderdelen en accessoires om uw toilet eenvoudig een nieuwe, frisse uitstraling te geven. Een nieuwe wc-bril of nieuw wc garnituur plaatsen, of een plastic bedieningspaneel vervangen door een chromen plaat zorgt direct voor een nieuwe uitstraling van het toilet.

Reparaties aan uw toilet

Door het regelmatige gebruik en blootstelling aan water en stroming, kunnen wc onderdelen beschadigen. Een volledig nieuw toilet laten plaatsen is gelukkig vaak niet nodig. Met het juiste onderdeel kunt u het toilet of de stortbak zelf repareren.

Veel reservoirs zijn van Geberit. Wij hebben daarom een volledige lijn van Geberit inbouwreservoir onderdelen, zodat u de juiste Geberit inbouwreservoir onderdelen vervangen kunt. Via het menu aan de linkerzijde van de pagina kunt u snel naar de juiste stortbak wc onderdelen navigeren. Zoals vlotters en vlotterkranen, of bedieningsplaten. Twijfelt u over de stortbak onderdelen die u nodig heeft? Op de originele factuur staat het type van uw toilet. Hier kunt u de toilet onderdelen mee opzoeken. Komt u er niet uit, dan mag u ook een foto van het onderdeel of het typenummer naar ons mailen. Wij helpen u graag het juiste onderdeel te zoeken.

Een passend wc- of stortbak onderdeel bepaalt de kwaliteit van de reparatie

Veel reparaties aan het toilet kunt u zelf uitvoeren, als u de originele wc onderdelen en wc onderdelen stortbak gebruikt. Wij hebben van alle grote merken wc onderdelen in het assortiment, Villeroy en Boch toilet onderdelen, Sphinx toilet onderdelen, Geberit inbouwreservoir onderdelen en Grohe inbouwreservoir onderdelen. Bij de productbeschrijving staat altijd vermeld voor welk type stortbak, of toilet het onderdeel passend is. Zo kunt de stortbak repareren met de juiste stortbak onderdelen.

Snel uw toilet vernieuwen met wc onderdelen

Een wc-bril met vlekken of verkleuringen, of een loszittende wc bril ziet er onverzorgd uit en verandert de hele uitstraling van uw toilet. Door de wc-bril te vervangen oogt het toilet meteen weer fris. Bekijk onze selectie wc bril onderdelen voor een snelle metamorfose van uw toilet. Wij hebben universele wc-brillen en onderdelen, maar uiteraard ook van topmerken zoals Villeroy en Boch wc bril onderdelen.

Vervangingsmarkt service

Lekkages op het toilet, loszittende wc-brillen, of slecht functionerende stortbakken zijn vervelende problemen. Daarom streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bij elk onderdeel staat vermeld of het direct uit voorraad leverbaar is, of dat het een korte levertijd vanuit de leverancier heeft.

Als het onderdeel op voorraad is en de bestelling is voor 16.00 uur geplaatst, dan verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Zo kunt u snel aan de slag met uw reparatie.

Heeft u vragen over een onderdeel of over uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.