Keukenonderdelen

Is het tijd om uw keukengrepen te vervangen, een onderdeel voor de afzuigkap of oven? Dan bent u bij Vervangingsmarkt aan het juiste adres. Ons assortiment keukenonderdelen is erg groot. Ons aanbod bestaat uit onder andere spoelbakken, keukenkraan onderdelen, keukenkast onderdelen en keuken lade onderdelen. De meeste keukenonderdelen hebben wij op voorraad. Kunt u een onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons op via live chat of WhatsApp. Dan kijken wij of wij het benodigde onderdeel voor u kunnen bestellen. Heeft u het juiste keukenonderdeel gevonden? Bij Vervangingsmarkt profiteert u van snelle levering en gratis verzending vanaf €99,-!

Bekijk ook: Spoelbakken | Koelkast scharnieren | Keukenkraan onderdelen

Merken keukenonderdelen

Vervangingsmarkt.nl is de totaal leverancier van keuken onderdelen. Wij voeren alle grote merken keukenonderdelen, keukenkraan onderdelen en spoelbak onderdelen. Wij hebben onder andere de merken Hettich, Franke, Reginox en Salice in ons assortiment. Bent u op zoek naar Ikea keukenonderdelen, Bruynzeel keuken onderdelen of Siematic keuken onderdelen? Wij hebben ook universele, huismerk onderdelen die passen op deze merk keukens. Heeft u dus keukenlade onderdelen of keuken carrousel onderdelen nodig? Bekijk snel of uw keukenmerk er tussen staat en zo niet, bekijk dan de huismerk vervangingsonderdelen. Op de productpagina ziet u de afmetingen en de geschiktheid voor specifieke merken.

Keuken scharnieren

Veel verkochte keukenkast onderdelen zijn onze keuken scharnieren. Als u een keukenkast heeft waarvan het scharnier niet meer werkt kunt u deze vaak wisselen voor eenzelfde type of eenzelfde soort scharnier. Op de site staan handige foto’s waarmee u het juiste scharnier of ander keukenonderdeel kan vinden. De bekendste scharnier merken zijn Hettich, Blum, Grass en Salice.

Onderdelen voor keukenplinten

Gaat u de keukenplinten vervangen of zijn deze los gaan zitten? Onderdelen voor keukenplinten, zoals plinthoeken en plintklemmen zijn makkelijk te vervangen. Als u een andere kleur keuken wilt en u wilt dit laten spuiten, is het verstandig om hierna ook direct een nieuw plintprofiel te monteren. Dit is een soort dweil strip welke in de loop van jaren meestal erg verkleurd. De plinthoeken zou u direct door een meubelspuiter mee kunnen laten spuiten, zodat alle keukenonderdelen er hierna weer gelikt uitziet.

Keukengrepen

In ons aanbod vindt u ook een ruim assortiment keukengrepen. Hier kunt u kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen. Tegenwoordig zijn de industriële grepen erg in. Let bij grepen altijd op de boormaat. Dit is de afstand tussen de 2 gaatjes in het front. Bij keukenrenovatie is het namelijk vaak lastig om de gaatjes dicht te maken en dan over te spuiten. Heeft u de juiste onderdelen voor uw keuken gevonden? Bestel dan snel op Vervangingsmarkt.nl.

Keuken onderdelen kopen bij Vervangingsmarkt

Is er iets kapot in uw keuken? Dan kunt u dit 9 van de 10 keer (laten) repareren met een vervangend keukenonderdeeltje. Bij Vervangingsmarkt hebben wij universele en merk keuken onderdelen voor keukenkastjes, koelkasten, apparaten en meer. Om het juiste onderdeel te vinden, kunt u de filters gebruiken voor onder andere merk en type. Als u het typenummer weet van het benodigde onderdeel, gebruik dan de zoekfunctie bovenin beeld. Indien u het keuken onderdeel niet kunt vinden of als u nog onduidelijkheden heeft, neem dan gerust contact met ons op via chat of Whatsapp.