Meubelbeslag

Meubelbeslag is de verzamelnaam voor elementen om meubels mee te beslaan, zoals handgrepen, knoppen, scharnieren en nog veel meer. Het beslag is vaak functioneel, maar heeft zeker ook een meerwaarde als het gaat om stijl en uitstraling van de meubels. Met meubelbeslag geeft u meubels gemakkelijk en snel een geheel nieuwe look, bijvoorbeeld klassiek, modern of industrieel. Wilt u een bestaande woonstijl accentueren, of juist een ander karakter toevoegen aan uw interieur? Dat krijgt u makkelijk en snel voor elkaar met nieuw meubelbeslag.

Handgrepen keuken

Een compleet nieuwe keuken, of een uitgebreide renovatie is vaak een behoorlijke klus die een pittige investering kost. Maar wat als de keukenkastjes en deurtjes grotendeels nog prima zijn? Dan kunt u met nieuw meubelbeslag snel een uitstekend resultaat behalen. Uw keuken frist er opmerkelijk van op. Met nieuwe handgrepen in de keuken bijvoorbeeld, geeft u uw keuken vaak al een heel ander aanzien.

Zelf meubels renoveren met meubel beslag

Er zijn uiteenlopende redenen om nieuw beslag voor meubels aan te schaffen. Als het bestaande beslag versleten is bijvoorbeeld. Of het verfraaien of een andere uitstraling geven van meubelen. Daarnaast is zelf meubels renoveren, zoals een oude kast opknappen populair. Daarbij komt meubelbeslag goed van pas. Geef een kast of ander meubelstuk een nieuw karakter, of herstel het huist in de oorspronkelijke stijl. Voor elk type kast of ander meubelstuk vindt u bij ons het bijbehorende meubelbeslag. Naast beslag voor toepassingen in de woning zijn er nog meer soorten meubelbeslag, bijvoorbeeld voor in boten, campers, caravans of voor buitenmeubels.

Modern of klassiek meubelbeslag

Bij Vervangingsmarkt kunt u terecht voor meubelbeslag van verschillende materialen en passend bij uiteenlopende woonstijlen. Heeft u bijvoorbeeld een modern interieur? Dan past meubelbeslag in zwart daar bijvoorbeeld vaak perfect bij. Een geliefd beslagmateriaal is messing meubelbeslag. Meubelgrepen van messing bijvoorbeeld, zijn makkelijk te combineren met diverse interieurstijlen, zoals meubelbeslag voor een industrieel interieur.

Klepbeslag voor klepdeurtjes

Meubelslag zoals handgrepen ziet u natuurlijk direct, ze zitten immers aan de buitenkant. Minstens zo belangrijk is het beslag aan de binnenkant: het klep beslag. Veel meubels en keukenkastjes zijn uitgevoerd met klepdeuren. Het mechanisme waardoor klepdeurtjes open en dichtkunnen noemen we klep beslag. Heeft u nieuw klepbeslag nodig? Check dan voordat u gaat bestellen of de klepdeurtjes naar boven of nar beneden opengaan. Het klepbeslag voor deurtjes die naar boven of naar beneden opengaan is namelijk niet hetzelfde.

Meubel beslag online kopen

Meubelbeslag online uitzoeken maken we bij Vervangingsmarkt zo makkelijk mogelijk voor iedereen. Naast een ruime keuze heeft u bij ons altijd het voordeel van snelle levering en een goed bereikbare klantenservice. Heeft u voordat u tot aankoop wil overgaan vragen, of wilt u meer informatie? Neem eenvoudig en snel contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en helpen u graag verder!