Gootsteenonderdelen

Onmisbaar in elke keuken is een goed werkende spoelbak of wasbak waar u elke dag gebruik van maakt. Lekkages of verstoppingen aan de gootsteen zijn erg vervelend. We kunnen moeilijk een tijdje zonder een wasbak in de keuken. Gaat u online een nieuwe keuken spoelbak kopen? Bij Vervangingsmarkt vindt u naast de inbouw spoelbakken voor de keuken, ook alle bijbehorende spoelbakonderdelen van bekende merken, zoals Reginox, Insinkerator, Franke en vele andere. In het menu links kunt u de onderdelen ook per fabrikant bekijken en uw keuze maken.

Zo vindt u snel het juiste gootsteen onderdeel dat u nodig heeft. Naast de onderdelen voor reparatie of vervanging, vindt u bij Vervangingsmarkt ook ruime collectie spoelbakaccessoires van verschillende gootsteen materialen om uw keuken extra compleet te maken. Zoals inzetbakjes, kranen, korfpluggen en voedselvermalers. Wacht daarom niet langer en koop snel uw wasbak bij vervangingsmarkt. Profiteer van onze voordelige service en vraag ons gerust om advies via chat, telefoon, WhatsApp of e-mail. Wij helpen u graag!

Vervang de spoelbak en verleng de levensduur van uw keuken

Spoelbakken in de keuken worden intensief gebruikt en kunnen in de loop der tijd mogelijk beschadigen. Denk aan een RVS wasbak met krassen of keuken wasbakken die na een aantal jaar zijn verkleurd. Een volledig nieuwe keuken plaatsen is een grote investering. Door enkel de onderbouw spoelbak en bijvoorbeeld keukendeurtjes te vervangen, ziet uw keuken er weer netjes uit. Zo verlengt u de levensduur van uw keuken aanzienlijk.

Gootsteen onderdelen

Ook sifons of korfpluggen kunnen aan vervanging toe zijn. Rubbers kunnen versleten raken, waardoor de korfplug niet meer goed afsluit. Naast de complete korfplugsets hebben we ook losse ringen en korfpluggen in het assortiment van alle gangbare grote keukenfabrikanten en van ons eigen merk. Twijfelt u of een goosteen onderdeel past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag over de juiste spoelbak en gootsteen onderdelen. 

Onderbouw spoelbak kopen met bijpassende accessoires

Naast vervangende gootsteen onderdelen en compleet nieuwe keukenspoelbakken, vindt u bij Vervangingsmarkt ook wasbak accessoires die uw keuken net wat extra gemak geven. Zo hebben wij bijvoorbeeld handige vaatdoekhouders die middels een magneet in de spoelbak bevestigt kan worden. Dubbele spoelbakken hebben naast een grote afwasbak keuken ook een kleiner bakje aan de zijkant. Bij de categorie inzetbakjes vindt u hier speciale inzetbakjes voor. Deze kunt u gebruiken als een vergiet, of als restenbakje zodat u meer werkoppervlak op uw aanrecht heeft. Ook voor het ontdooien van etenswaar zijn deze bakjes een goede hygiënische oplossing. Zo loopt het smeltwater met bacteriën direct weg in de keukenwasbak en niet op het aanrecht. Een andere accessoire voor het afval van uw groente is een voedselvermaler. Deze kan onder de meeste standaard gootstenen in de keuken gemonteerd worden, het enige vereiste is een passend korfpluggat. Bij de verschillende modellen staan de afmetingen van het korfpluggat vermeld, zo weet u direct of het model past op uw gootsteen.

Keuken spoelbak bestellen met Vervangingsmarkt service

De juiste onderbouw wasbak onderdelen vinden, kan een moeilijke opgave zijn, maar wij helpen u graag. Spoelbakken kopen doet u bij ons, want door onze productkennis en zeer uitgebreide assortiment kunnen wij u helpen met al uw productvragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 16.45 uur. Of u nu liever uw vraag per mail of chat stelt, even een Whatsappje wilt sturen, of gewoon wilt bellen. Wij helpen u graag.