Verzenden

Gratis verzenden
Orders vanaf 99.- euro verzenden wij gratis binnen Nederland.

Track en trace
Als u pakket verzonden is ontvangt u aan het einde van de dag een Track en Trace code zodat u uw pakket kunt volgen en eventueel bij een afhaalpunt kunt ophalen.
U kunt uw zending ook op een door u te bepalen dag laten bezorgen. Dit kunt u via de e-mail van de verzendpartij aangeven wanneer u uw track en trace ontvangen heeft.
Ontvangt u geen track en trace, dan wordt de bestelling met brievenbuspost verzonden. U heeft de bestelling meestal de volgende werkdag in huis. U hoeft dus niet thuis te blijven om bestelling aan te nemen.

Levertijd zending
Producten die op de site staan als ''in voorraad'' worden mits u op werkdagen voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden. Of een product in voorraad is wordt boven de knop 'winkelwagen' vermeld.
Het komt helaas door drukte bij de pakketpost soms voor dat de verzending iets vertraging heeft. Bestellingen worden als één pakket verstuurd. Er worden geen deelzendingen gedaan.

Verzendkosten/orderkosten

Nederland - €5,95  (vanaf 99,- euro gratis verzonden)
Nederland kleine zendingen €3,95
Waddeneilanden brengen wij €10,- euro toeslag in rekening
Belgie - €7,95
Belgie kleine zending - €5,95 
Duitsland - €11,80
Frankrijk - €19,83
Italie - €24,-
Ierland - €30,-
China - €50,-
Denemarken - €24,-
Oostenrijk - €24,-
Spanje - €24,-
Polen - €30,-
Zweden - €24,-

Wereld overige - €50,-

Bedrijfsaccount

Heeft u een bedrijf in het buitenland en wilt u bij ons bestellen? Kijk dan naar de regels om geen BTW aan ons af te dragen.
BTW Buitenland
U dient een account aan te maken die wij naar goedkeuring van uw BTW code (VAT nummer) omzetten.