Terug

Over ons

Welkom bij Vervangingsmarkt.nl 
Vervangingsmarkt.nl is een goede en goedkope leverancier van keukenonderdelen, installatiematerialen en keukenaccessoires in Nederland. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.

Door onze effectieve werkwijze en concurrerende prijzen is Vervangingsmarkt.nl in de afgelopen jaren een snelgroeiende consumentengroothandel geworden. Ons succes is te danken aan ons complete assortiment op het gebied van keukenonderdelen en de accessoires die in de keuken horen , onze goede dienstverlening en onze flexibele werkwijze.

Scherpe prijzen
Door ons grote inkoopvolume dwingen wij uitstekende prijsafspraken af bij onze leveranciers. Dit resulteert in zeer scherpe prijzen voor u, en dat zonder dat wij afbreuk hoeven te doen aan onze uitstekende servicegraad.

Tijdsbesparing 
Ons assortiment is geheel afgestemd op de behoefte van de consument. Bij Vervangingsmarkt.nl vindt u in de meeste gevallen precies wat u zoekt. Zo niet, dan kunt u contact met ons opnemen met de link contact bovenaan onze site, om de door u gewenste vraag te laten beantwoorden.


Toonaangevend in service
Vervangingsmarkt.nl  is een klantgericht bedrijf. Wij zijn innovatief en betrokken. Voor onze klanten gaan we creatief op zoek naar oplossingen. We doen op een eerlijke manier zaken en handelen met respect met degenen waarmee we samenwerken. Samenwerken met vervangingsmarkt.nl betekent  niet alleen goedkoop maar ook kwaliteit  voor  u.
 

MultisafePay
Vervangingsmarkt.nl streeft er constant naar uw directe en indirecte aankoopkosten te reduceren. Multisafepay is hierbij een belangrijk hulpmiddel. Met elektronische bestelmethoden koopt u efficiënt in, bespaart u kosten en wordt de kans op fouten tot een minimum beperkt. U kunt op onze website 24 uur per dag en 7 dagen per week veilig inkopen doen.

 

Vervangingsmarkt BV
Weg en bos 50
2661 DK Bergschenhoek

[email protected]

KVK nr. 78003644
BTW nr. NL861229332B01
IBAN. NL31RABO0150043074
BIC. RABONL2U

www.vervangingsmarkt.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »