Kraanonderdelen

Wij hebben het zoeken naar kraanonderdelen makkelijk gemaakt. In het filter maakt u de keuze tussen zoeken naar Onderdelen op soort of Onderdelen per kraan met behulp van een kraantekening.

Onderdelen per kraan (m.b.v. kraantekening)
Bij Vervangingsmarkt bestelt u eenvoudig en snel uw benodigde kraanonderdelen. Niet iedereen weet de benaming van het kraanonderdeel dat vervangen moet worden. Dat kan het lastig maken om online het juiste onderdeel voor uw kraan te kopen. Weet u niet zeker wat de benaming van uw benodigde kraanonderdeel, keukenkraan onderdeel, waterkraan onderdeel of wastafelkraan onderdeel is? Dan kunt u het beste zoeken op Onderdelen per kraan. Selecteer eerst het merk van uw kraan en op de volgende pagina uw kraanserie. Staat uw kraan erbij? Klik dan door naar 'Bekijk onderdelen' voor een overzichtelijke kraantekening. Op de tekening zijn alle kraanonderdelen genummerd en kunt u direct online bij ons bestellen. Als u de serienaam van uw kraan niet meer weet, zijn er een aantal filters die u helpen om tot een kleinere selectie van kranen te komen. Verder kunt u het model van uw kraan vaak terugvinden in oude aankoopdocumentatie, zoals de factuur of de orderbevestiging. 

Onderdelen op soort
Weet u precies wat de benaming van het onderdeeltje is? Klik dan op het merk onder Onderdelen op soort. Vanaf deze merkpagina kunt u eenvoudig zoeken op onderdeel per product of materiaal. Let goed op dat u het juiste kraanonderdeel selecteert. Voor een aantal grote kraanmerken, zoals Grohe, Franke en Damixa is ons aanbod binnenwerken kranen, perlators en hendelparts erg groot!

Lees meer Lees minder
Selectie verfijnen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 2652

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina