Koppelen Afstandsbediening Emotion Control AFB2

Koppelen Afstandsbediening Emotion Control AFB2

Koppelen van Emotion control afstandsbediening.

Als u een nieuwe afstandsbediening koopt of de batterij van uw huidige afstandsbediening verwisseld heeft dient u de afstandsbediening opnieuw te koppelen aan uw ontvanger.

Doorloop deze stappen om de Afstandsbediening Emotion Control AFB2 te koppelen.

Stap 1.

Bij een nieuwe afstandsbediening verwijdert u het folie bij de batterij.

Stap 2.

Trek de stekker van de ontvanger uit het stopcontact en stop het weer terug in de contactdoos. Op de ontvanger kunnen nu 2 dingen gebeuren. Of het blauwe controle lampje brandt constant, of het knippert heel snel.

Stap 3.

Of het lampje nu snel knippert of al constant brandt, de volgende handeling is hetzelfde. U drukt nu het blauwe controlelampje met een pen of paperclip in. Het lampje zal nu constant blauw branden.

Emotion control blauw lampje

Stap 4.

Houd nu de afstandsbediening dichtbij de ontvanger en druk de aan/uit knop van de afstandsbediening 5 seconden in. Als de nieuwe afstandsbediening is verbonden ziet u het blauwe controle lampje 1x snel knipperen. Hierna gaat het blauwe lampje uit.

De afstandsbediening is nu ingeregeld en u kunt deze gebruiken. Helaas merken we soms dat het de eerste keer niet helemaal lukt met het koppelen. U dient dan de stappen opnieuw door te lopen.

Mocht het na een aantal keren nog niet lukken? Dan kan het zijn dat de ontvanger defect is. U kunt dan de afstandsbediening niet meer koppelen en heeft een nieuwe ontvanger nodig.

 

  Instructies     02-08-2023 10:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.