Korfplug Reginox R1165 - R16893 Korfplug Reginox R1165 - R16893 Korfplug Reginox R1165 - R16893 Korfplug Reginox R1165 - R16893
Korfplug Reginox R1165 - R16893
Korfplug Reginox R1165 - R16893
Korfplug Reginox R1165 - R16893
Korfplug Reginox R1165 - R16893

Korfplug Reginox R1165 - R16893

Korfplug Reginox R1165 Deze korfplug is geschikt voor een Reginox spoelbakR16893 Deze korfplug past ook op vele andere spoelbakken zoals Blanco

16,95
Ruim op voorraad Voor 16uur besteld = morgen in huis
  • Verstuurd vanuit eigen magazijn
  • Advies door productspecialisten
  • Al 20 jaar expert in keuken en sanitair onderdelen
9.3/10 uit 19.800+ beoordelingen
Heb je een vraag over dit product?

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Omschrijving

Reginox R1165 Korfplug

 

Deze originele Reginox R1165 korfplug is geschikt voor alle Reginox spoelbakken met ronde korfplug. De Reginox R1165 korfplug werkt als zeef en voorkomt dat er etensresten in de afvoer van de gootsteen terechtkomen. Door de plug in te drukken, sluit u de afvoer van de Reginox spoelbak geheel af. Zo kunt u de spoelbak gebruiken voor een handwas en werkt dus als stop. De Reginox R1165 korfplug is gemaakt van verchroomd messing en zal daardoor niet roesten. De korf is rond en glimmend chroom van kleur. De korfplug wordt geleverd inclusief, afdichtingsrubber en kunststof ring. Er zit bij deze korfplug een rubber ring om een witte kunststof ring met een stalen pen met vlakke kanten. Meer specificaties over Reginox R1165 korfplug vindt u op het tabblad 'Eigenschappen'.

Kenmerken

De diameter van deze plug is 80mm rond. Deze plug heeft een pin met vlakke kanten.
De ring aan de onderkant is wit kunststof.
Op de rubberring kan VIEGA >PP< staan.

Let op: Korfpluggen kunnen niet retour

Veel korfpluggen lijken op elkaar, maar ieder merk en typenummer heeft weer andere afmetingen. Omdat veel klanten maar wat gokken en ons en de klant zelf dan op veel onnodige kosten jagen, mogen korfpluggen daarom niet geretourneerd worden. Ook niet als de plug nog in de verpakking zit. Zorg daarom dat u het juiste typenummer bestelt. Wat kunt u doen om zeker te weten welke korfplug u nodig heeft?

 
 

1

 

Controleer in de productomschrijving of de korfplug geschikt is voor uw spoelbak typenummer. Voor deze plug moet de afmeting van uw oude plug 80mm zijn en de pin moet 2 vlakke kanten hebben.

 

2

 

Bekijk of uw korfplug er exact hetzelfde uitziet, dus vorm, rubber op dezelfde plek, vorm van het knopje enz… (als u die nog heeft) en zorg dat deze overeenkomen met de kenmerken op tabblad Eigenschappen.

 

3

 

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Maak een foto van de boven en onderkant van uw oude korfplug. Heeft u geen korfplug meer, maak dan een foto van de bovenkant van uw spoelbak en een foto van de aansluiting van uw korfplug-set in uw spoelkast en meet eventueel de maat van de overloop op (dunne buisje welke naar de overloop gaat welke meestal 25 of 30mm is) en stuur deze foto’s, het merk en eventueel het productiejaar naar ons via WhatsApp of neem contact met ons op via de chat of mail (mail@vervangingsmarkt.nl). Het productiejaar en -week staan meestal onderop de spoelbak op een oranje sticker.

 

oa tbv
Reginox Princess

Reginox R1165 korfplug onderhouden

 

De Reginox R1165 gootsteenplug kan worden schoongemaakt door deze in de vaatwasser te doen, zodat alle vuilresten van de korfzeef afgaan. Voor de hardnekkige thee vlekken kunt u een speciale RVS reiniger gebruiken of niet-agressieve schoonmaakmiddelen, afwasmiddel en allesreiniger zijn een prima alternatief. Gebruik hiervoor een schuurspons (geen pannenspons!). Hiermee kunt u de plug goed schoonmaken en ontdoen van vet en aangekoekte restjes. Gebruik hierna een microvezeldoekje om de korf mooi op te poetsen. Als het korfplugrubber van de Reginox R1165 gootsteenstop kapot is, dient u een los rubber te bestellen welke hieronder te vinden is.

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

4,0
op basis van 1 Beoordelingen
0
1
0
0
0

M.

Hoewel de Korfplug niet helemaal gelijk is aan de oorspronkelijke voldoet deze wel.

Neem contact op

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Review toevoegen

Wat vind je van het artikel?

5,0