Terug

Franke Korfplug Turbo 133.0175.965

€23,95

Levertijd

Vandaag verzonden (voor 16.00 besteld)

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €99

Meer dan 10 bij ons op voorraad
  • Grootste in keuken en sanitaironderdelen
  • Advies door product specialisten
  • Verstuurd vanuit eigen magazijn

Productinformatie

Franke Turbo 133.0175.965 Korfplug

Deze originele 133.0175.965 Turbo Franke korfplug is geschikt voor diverse Franke spoelbakken. De Franke Turbo korfplug werkt als zeef en voorkomt dat er etensresten in de gootsteen terechtkomen. Door de plug naar beneden te drukken, sluit u de afvoer van de Franke spoelbak geheel af en werkt dus als stop. Zo kunt u de spoelbak gebruiken voor een vaatwas met de hand. De Franke Turbo 133.0175.965 korfplug is gemaakt van geborsteld RVS en zal daardoor niet roesten. De korf is rond en mat RVS van kleur. Deze Franke Turbo korfplug wordt geleverd inclusief stalen pin, afdichtingsrubber en kunststof ring. Er zit bij deze korfplug een zwarte rubber ring om een kunststof ring. Op de knop van de korfplug moet de tekst FRANKE staan en de onderkant moet een zwarte kunststof ring hebben met eromheen een rubber ring.

Deze Franke Turbo plug heet ook 133.0049.669 – 133.0175.965 - 1330049669

Zakt de korfplug in de spoelbak en blijft hij dus niet meer omhoog staan, dan heeft u een nieuwe korfplug nodig. De kogel zal dan waarschijnlijk uit de pin gevallen zijn.

 

Afmetingen:

zie specificaties

Kenmerken

Op de bovenkant van de korfplug moet de tekst FRANKE staan, Staat dit er niet op, dan heeft u een andere korfplug nodig dan deze.
De onderkant van de plug heeft een zwarte kunststof ring met hieromheen een zwarte rubber.


Heeft u een Belgische spoelbak, dan is het grote kans dat u deze plug heeft FRANKE 133.0008.411. Deze plug heeft een hogere onderkant met witte of doorzichtige kunststof ring.

Let op: Korfpluggen kunnen niet retour

Veel korfpluggen lijken op elkaar, maar ieder merk en typenummer heeft weer andere afmetingen. Omdat veel klanten maar wat gokken en ons en de klant zelf dan op veel onnodige kosten jagen, mogen korfpluggen daarom niet geretourneerd worden. Ook niet als de plug nog in de verpakking zit. Zorg daarom dat u het juiste typenummer bestelt. Wat kunt u doen om zeker te weten welke korfplug u nodig heeft?

1

Controleer in de productomschrijving of de korfplug geschikt is voor uw spoelbak typenummer. Voor deze plug moet dus aan de bovenkant de tekst FRANKE staan.

2

Bekijk of uw korfplug er exact hetzelfde uitziet, dus vorm, rubber op dezelfde plek, vorm van het knopje enz… (als u die nog heeft) en zorg dat deze overeenkomen met de kenmerken op tabblad Eigenschappen.

3

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Maak een foto van de boven en onderkant van uw oude korfplug. Heeft u geen korfplug meer, maak dan een foto van de bovenkant van uw spoelbak en een foto van de aansluiting van uw korfplug-set in uw spoelkast en meet eventueel de maat van de overloop op (dunne buisje welke naar de overloop gaat welke meestal 25 of 30mm is) en stuur deze foto’s, het merk en eventueel het productiejaar naar ons via WhatsApp of neem contact met ons op via de chat of mail [email protected]. Het productiejaar en -week staan meestal onderop de spoelbak op een oranje sticker.

 

Franke 133.0175.965 Turbo korfplug onderhouden

De Franke Turbo gootsteen plug kan worden schoongemaakt door deze in de vaatwasser te doen, zodat alle vuilresten van de korfzeef afgaan. Voor de hardnekkige thee vlekken kunt u een speciale RVS reiniger gebruiken zoals; niet-agressieve schoonmaakmiddelen, afwasmiddel en allesreiniger zijn een prima alternatief. Gebruik hiervoor een schuurspons (geen pannenspons!). Hiermee kunt u de plug goed schoonmaken en ontdoen van vet en aangekoekte restjes. Gebruik hierna een microvezeldoekje om de korf mooi op te poetsen. Als het korfplugrubber van de Franke Turbo gootsteenstop kapot is, kunt u onderaan deze pagina alleen het losse korfplugrubber bestellen.

Specificaties

Lengte pin: 40mm
Vorm: rond
Hoogtekorfplug: 13mm
Fabrikant: Franke
Diameter rubber: 47mm
Diameter ringwaar rubber omzit: 33mm
Afstand kogel: 9mm
Diameter zeefschaal: 84mm
Diameter pin: 8mm

Beoordeling

Tevreden

A.H. Visser

Heel goed en op tijd geleverd...
Super..... super.....

Emin

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »