Wij helpen u graag van ma - vr 09.00 - 16.45

Grootste webshop van NL & BE

In vervangingsonderdelen

Officieel dealer

van o.a. Damixa & Stabilus

Voedselvermalers

Een voedselvermaler is een hygiënische oplossing voor al uw etensresten in de keuken. Met één druk op de knop worden alle organische voedselresten vermalen en weggespoeld in de spoelbak. De voedselvermaler kan onder vrijwel elke spoelbak met eenzelfde maat korfpluggat geïnstalleerd worden. De afmetingen van het korfpluggat staan vermeld bij alle modellen.

Het Amerikaanse bedrijf Insinkerator is de marktleider in voedselvermalers. Zij hebben jarenlange ervaring in de productie en ontwikkeling van voedselvermalers. In Nederland is het gebruik van een voedselvermaler relatief nieuw, maar in Amerika worden ze al jaren door de meeste huishoudens gebruikt.

Bij het afspoelen van borden en pannen spoelt u ongemerkt al veel voedselresten weg. Het wegspoelen van deze voedselresten kan verstoppingen veroorzaken. Door ze eerst in de gootsteen vermaler fijn te malen, zijn verstoppingen verleden tijd. Bovendien heeft u nooit meer last van nare luchtjes van voedselresten in de keuken. Wij hebben diverse modellen Insinkerator voedselvermalers in het assortiment en ook de overige benodigde aansluitapparatuur en vervangende onderdelen.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina