Wij helpen u graag van ma - vr 09.00 - 16.45

Grootste webshop van NL & BE

In vervangingsonderdelen

Officieel dealer

van o.a. Damixa & Stabilus

Elektronica onderdelen

In deze moderne tijd maken elektrische apparaten het dagelijks leven makkelijker. Om te zorgen dat deze apparaten ook veilig aangesloten kunnen worden is het gebruik van kwalitatief goede elektronica onderdelen essentieel. Met het grote assortiment stijlvolle elektronica onderdelen hoeft elektra bovendien geen storend element meer te zijn in de keuken of overige ruimten. Ze maken een goede inrichting juist af.

Naast elektronica onderdelen, zoals stopcontacten met een moderne rvs-behuizing en stopcontacten voor plaatsing in hoeken of onder bovenkasten, hebben we ook verschillende powerpoorten in het assortiment. Deze powerpoorten kunnen ingebouwd worden in het blad. Zo zijn ze na gebruik volledig uit het zicht weggewerkt. Ook voor een kookeiland waar behoefte is aan elektra punten zijn de powerpoorten een goede oplossing.

Naast de diverse oplossingen voor elektrapunten, verkopen we bij Vervangingsmarkt natuurlijk ook het andere aansluitmateriaal voor uw apparatuur. Heeft u een vraag over onze elektronica onderdelen? Neem contact op, we staan u graag te woord!

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina