Terug

Stabilus gasveer

Stabilus gasveer

Stabilus is een bekende fabrikant van gasveren, ook wel gasveren of gasveersteunen genoemd. Gasveren worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder motorkappen en koffers voor auto's, meubels, industriële machines en meer.

tabilus produceert hoogwaardige gasveren die zorgen voor een gecontroleerde en soepele beweging. Ze zijn ontworpen om te ondersteunen en te helpen bij het heffen, laten zakken en positioneren van objecten. Gasveren werken door gecomprimeerd gas in een cilinder te gebruiken, dat kracht uitoefent op een zuiger of stang. Deze kracht helpt het gewicht van het object tegen te gaan en zorgt voor een gemakkelijke en gecontroleerde beweging.

Stabilus biedt een breed scala aan gasveren met verschillende specificaties voor verschillende toepassingen. Deze specificaties omvatten verschillende lengtes, slaglengtes, krachtcapaciteiten en montagemogelijkheden. Het is belangrijk om de juiste gasveer te kiezen op basis van de specifieke vereisten van uw toepassing.

Als u Stabilus-gasveren wilt kopen, kunt u met ons contact opnemen of in de zoekbalk van onze site het typenummer (6cijfers of 4cijfers 2letters) intikken. Het is altijd een goed idee om de exacte specificaties en vereisten van uw toepassing door te geven, zodat u zeker weet dat u de meest geschikte gasveer krijgt voor uw behoeften.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »